Skip to main content

Graafinen
suunnittelu

Graafinen suunnittelu ja visuaalinen suunnittelu ovat toistensa synonyymeja ja niillä tarkoitetaan ulkoasun suunnittelua.

Visuaalisen viestinnän ammattilainen osaa ottaa huomioon ulkoasun lisäksi myös typografisen muotoilun ja sen, kuinka teksti ja kuva muodostavat yhdessä erilaisia merkityksiä.

  • Printtimateriaalit kuten lehtimainokset, kadunvarsimainonta, konserttien ohjelmalehtiöt, banderollit, flyerit ja esitteet, käyntikortit, sekä monet muut painotuotteet.
  • Digisisällöt esimerkiksi verkkosivujen ilmeet, brändi-ilmeet, erilaiset bannerit, sosiaalisen median sisällöt, asiakkaan brändi-ilmeen mukaiset PPT- ja Word-pohjat ja digimarkkinoinnin mainosmateriaalit.
  • Tapahtumailmeet ja tapahtuman markkinointimateriaalit. Tapahtuman suunnittelussa on tärkeää luoda ilme, joka puhuttelee oikeaa kohderyhmää. Suunnittelijamme antaa tukea tapahtuman visuaaliseen suunnitteluun ja viestintään.
  • Yritysilmeet. Yritysilmettä luodessaan tiimimme graafinen suunnittelija tutustuu yrityksen arvoihin ja pyrkii asiakkaan kanssa löytämään yrityksen ytimen, jonka pohjalta visuaalinen ilme kehittyy.
  • Logosuunnittelu. Suunnittelemme logon asiakkaan brändi-ilmeen ja käyttötarpeiden mukaisesti.

Uskomme, että pienillä yksityiskohdilla on suuri vaikutus visuaalisessa suunnittelussa. Käytämme aikaa ja huolellisuutta varmistaaksemme, että jokainen design on viimeistelty tinkimättömällä huolellisuudella.

Lopputulos on ainutlaatuinen ja vaikuttava kokonaisuus, joka heijastaa brändisi arvoja ja ammattitaitoa.

Yli 20 vuoden kokemus graafisesta suunnittelusta ja mainonnan suunnittelusta on antanut meille syvällisen ymmärryksen tehokkaasta ja laadukkaasta visuaalisesta viestinnästä.

Kaiken visuaalisen suunnittelun pohjana toimii asiakkaan brändi ja sen tunteminen. Tarvittaessa autamme myös brändi-ilmeen suunnittelussa tai sen kirkastamisessa.

Yrityksen viestinnän ollessa monikanavaista, tarvitaan suunnitelmat, jotka toimivat saumattomasti kaikilla alustoilla. Tiimimme ymmärtää sekä printin että digitaalisen maailman vaatimukset. Suunnittelemme visuaalisesti houkuttelevia ja tehokkaita viestejä, jotka puhuttelevat kohdeyleisöä, missä tahansa he ovatkin.

Olemme erinomaisia toteuttamaan skandinaavista, ajatonta suunnittelua sekä flat designia. Suunnittelumme kulmakivenä on viimeistelty ja huoliteltu lopputulos, joka huokuu laatua.

Olemme toteuttaneet kiitettävän määrän graafisen suunnittelun toteutuksia asiakkaillemme vuosien varrella. Näihin on sisältynyt brändi- ja ilmesuunnittelua, logosuunnittelua, esitteitä, flyereitä, Powerpointeja, käyntikortteja sekä pakkaussunnittelua pk-yrityksille, suuremmille yrityksille sekä vasta aloitteleville yrittäjille. Tutustu oheisiin referensseihimme.

Katso kaikki työmme tästä