Turun musiikkijuhlat

Turun musiikkijuhlat on Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut musiikkifestivaali. Uudistimme vuonna 2022 tapahtuman brändi-ilmeen henkeen sopivaksi, loimme uudet verkkosivut ja toteutimme digi- ja printtimateriaalit markkinointia varten. Yhteistyömme on edelleen jatkuvaa.

Brändi- & ilmesuunnittelu
Logosuunnittelu
Verkkosivut

Mainonnan palvelut

Wordpress / WPML

Vieraile sivustolla turunmusiikkijuhlat.fi

Aloitimme merkittävän yhteistyön Turun Musiikkijuhlien kanssa vuonna 2022. Loimme uuden ilmeen tälle historialliselle ja arvostetulle tapahtumalle, joka on vuosien ajan tuonut yhteen musiikin ystäviä ympäri maailmaa.

Projektimme kattavuus oli laaja: teimme kokonaisvaltaisen brändi-ilmeen muutoksen, joka käsitti koko visuaalisen ilmeen logoineen, printtimateriaalit, verkkosivuston ja digitaalisen markkinoinnin aineiston. Uudistus ei ainoastaan heijastanut Turun Musiikkijuhlien perinteikästä imagoa, vaan toi siihen myös modernin ja raikkaan tuulahduksen.

Uudistettu brändi-ilme yhdistää perinteisen eleganssin ja modernin minimalismin

Visuaalinen ilme ja logo
Uusi visuaalinen ilme kuvastaa Turun Musiikkijuhlien ainutlaatuista henkeä. Suunnittelimme logon, joka yhdistää perinteisen eleganssin ja nykyaikaisen minimalismin, luoden tunnistettavan ja mieleenpainuvan ilmeen. Logosta on myös kieliversiot.

Printtimateriaalit ja ulkomainonta
Suunnittelimme erilaisia printtimateriaaleja, kuten julisteita, käsiohjelmia ja lehti-ilmoituksia. Kaikki toki suunniteltu huolellisesti, varmistaen, että ne vahvistavat Turun Musiikkijuhlien brändi-ilmettä ja viestivät tapahtuman arvokkuutta. Olemme toteuttaneet myös ulkomainontaa.

Verkkosivut
Laajat verkkosivut toteutettiin kolmella kielellä ja tarjoavat näin käyttäjille helpon ja miellyttävän tavan tutustua tapahtumaan. Verkkosivusto on suunniteltu olemaan informatiivinen, käyttäjäystävällinen ja esteettisesti miellyttävä. Alempaa löydät lisää sisältöä sivustosta.

Digitaalinen mainonta ja sosiaalinen media
Digitaalisen preesenssin vahvistamiseksi loimme mainospohjia ja bannereita, jotka sopivat saumattomasti eri alustoille. Tämä mahdollisti Turun Musiikkijuhlien brändin tehokkaan levittämisen ja tavoittamisen laajalle yleisölle sosiaalisen median ja muun digitaalisen mainonnan kautta.

Yhteistyömme Turun Musiikkijuhlien kanssa on ollut merkittävä askel sekä heille että meille. Olemme ylpeitä voidessamme olla osa tämän merkittävän kulttuuritapahtuman uudistusta ja jatkamme työtä luodaksemme visuaalisesti houkuttelevia ja merkityksellisiä brändi-ilmeitä.

Turun musiikkijuhlien verkkosivuston uudistus

Kajahduksen toteuttama verkkosivuston uudistus Turun Musiikkijuhlille oli keskeinen osa brändiuudistusta. Sivuston luomisessa käytimme WordPressiä, maailman suosituinta sisällönhallintajärjestelmää, mikä mahdollistaa joustavuuden ja helpon ylläpidettävyyden. Näin Turun Musiikkijuhlien henkilökunta voi helposti päivittää sisältöä tarpeen mukaan myös itse, vaikkakin huolehdimmekin omasta puolestamme sivustosta kattavasti.

Monikielisyys ja saavutettavuus
Erityistä huomiota kiinnitettiin sivuston saavutettavuuteen ja monikielisyyteen. Turun Musiikkijuhlat houkuttelee kansainvälistä yleisöä, minkä vuoksi oli tärkeää tarjota sisältöä useilla kielillä. Tätä tarkoitusta varten käytimme WPML-kielilisäosaa, joka on yksi WordPressin tehokkaimmista ja monipuolisimmista käännöstyökaluista. WPML mahdollisti sivuston saumattoman kääntämisen kahdelle kielelle, varmistaen, että kaikki käyttäjät, riippumatta äidinkielestään, voivat nauttia ja hyötyä sivustosta.

Käyttäjäystävällinen suunnittelu
Uuden verkkosivuston suunnittelussa painotettiin käyttäjäystävällisyyttä ja esteettistä ilmettä. Rakenteellisesti sivusto on suunniteltu niin, että kävijät löytävät etsimänsä tiedot helposti ja intuitiivisesti. Visuaalisesti sivusto heijastaa Turun Musiikkijuhlien uutta brändi-ilmettä, yhdistäen eleganssia ja modernia muotoilua, joka kuvastaa tapahtuman henkeä ja arvoja.

Tekninen toimivuus ja SEO
Teknisesti sivusto on rakennettu kestäväksi ja nopeaksi. Otimme huomioon hakukoneoptimoinnin (SEO) parhaat käytännöt, varmistaen, että Turun Musiikkijuhlat rankkaa korkealla hakukoneiden tuloksissa. Tämä lisää tapahtuman näkyvyyttä ja tavoittaa laajemman yleisön.

Kokonaisuudessaan Turun Musiikkijuhlien verkkosivuston uudistus on ollut menestyksekäs projekti, joka paitsi parantaa käyttäjäkokemusta, myös vahvistaa tapahtuman brändi-ilmettä globaalisti. Arvostamme mahdollisuutta olla osa tätä uudistusta ja jatkamme työtä digitaalisten ratkaisujen parissa, jotka tukevat asiakkaidemme menestystä.

Turun musiikkijuhlat

Turun musiikkijuhlat on Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut musiikkifestivaali. Festivaalin perustajana oli vuonna 1960 Turun Soitannollinen Seura. Monipuolinen kaupunkifestivaali tarjoaa yleisölleen korkeatasoista musiikkia, mm. suuria orkesterikonsertteja, kamarimusiikkia, resitaaleja, jazzia, ulkoilmatapahtumia ja konsertteja lapsille. Juhlilla käy vuosittain niin kotimaisia kuin ulkomaisia huippuartisteja. Taiteellisena johtajana toimii kapellimestari ja sellisti Klaus Mäkelä. Aikaisempia taiteellisia johtajia ovat olleet Ville Matvejeff, Topi Lehtipuu, Olli Mustonen ja Martti Rousi.

roy@kajahdus.fi
044 973 0883

lotta@kajahdus.fi
044 096 0512

sampsa@kajahdus.fi
044 988 3136