Skip to main content

Meistä

Tiimiämme ohjaavat vahvat yhteiset arvot, kuten läpinäkyvyys, laatu, asiakaslähtöisyys ja tahto ylittää asiakkaan odotukset. Olemme pieni toimija ja kaikki tiimistämme ovat moniosaajia, mutta samalla jokaiselta löytyy omat vahvuutensa, joiden perusteella osaamme ohjata jokaisen asiakkaan juuri oikealle tekijälle. Kompaktin tiimin ansiosta asiakkaat saavat myös aina yhteyden suoraan työntekijöihimme, lyhyellä vastausajalla.

Asiakkaita meillä on hyvin laidasta laitaan, aina yksinyrittäjistä pörssiyhtiöihin. Haluamme kohdata jokaisen asiakkaamme keskenään samanarvoisena, kuunnella mihin he kaipaavat apua, tarjota ratkaisuja ja auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa.

Olemme innolla mukana kehittämässä kaiken kokoisten yritysten liiketoimintaa visuaalisin ja viestinnällisin keinoin.

Lue lisää meistä alla olevia kuvia painamalla.

CEO, AD, Web-suunnittelija

Roy Gonzalez

044 973 0883
roy@kajahdus.fi

Olen Roy Gonzalez, Kajahduksen omistaja ja toimitusjohtaja, sekä intohimoinen AD, graafinen suunnittelija ja web-suunnittelija. Minulla on yli 20 vuoden vankka kokemus mainonnan suunnittelusta ja olen omistautunut sille, että luon asiakkaileni entistä parempia brändejä, verkkosivustoja, UI- & UX-suunnittelua sekä pakkaussuunnittelua.

Minulla on syvä ymmärrys mainonnan suunnittelusta ja graafisesta suunnittelusta, ja olen tehnyt yhteistyötä lukuisien eri yritysten kanssa vuosien varrella, luoden heille vaikuttavia kampanjoita ja brändi-identiteettejä.

Minulle on tärkeää pitkäaikaisten asiakassuhteiden rakentaminen, ja teen aina kaikkeni auttaakseni asiakkaitani liiketoimintansa kehittämisessä saavuttaaksemme yhdessä parhaan mahdollisen tuloksen. Olen vankka ammattilainen alallani ja tuon mukanani laajan osaamisen mainonnan suunnittelusta.

044 973 0883
roy@kajahdus.fi

Markkinointikoordinaattori, Copywriter

Emma Virtanen

050 498 9873
emma@kajahdus.fi

Kiva kun päädyit meidän sivuille! Olen Emma, Kajahduksen copywriter, markkinoinnin moniosaaja ja projektikoordinaattori. Vastuullani on huolehtia siitä, että projektimme ovat selkeästi organisoituja ja viestintä niin tiimin sisäisesti kuin meiltä asiakkaalle sujuu vaivattomasti ja ajallaan.

Tekstisisällöt ja markkinoinnin suunnittelu ovat lähellä sydäntäni ja minulla onkin vahva kokemus sisällöntuotannosta ja kokonaisvaltaisten markkinointiratkaisujen löytämisestä. Innostun valtavasti uuden oppimisesta ja lähestyn jokaista tilannetta uteliaisuudella ja tahdolla toteuttaa työ tai projekti parhaalla mahdollisella tavalla, asiakaslähtöisesti.

Asiakkaamme ovat aina oman alansa asiantuntijoita ja näenkin asiakkuudet ennemmin yhteistyön näkökulmasta. Tavoitteeni on luoda asiakkaan kanssa vahva keskusteluyhteys ja ymmärrys tämän ydinliiketoiminnasta siten, että voimme yhdessä olla luomassa vaikuttavaa ja kohderyhmät tavoittavaa markkinointia.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää siitä, miten me voimme olla avuksi liiketoimintasi tavoitteiden saavuttamisessa!

050 498 9783
emma@kajahdus.fi

AD, Web/WordPress-suunnittelija

Sampsa Sipilä

044 988 3136
sampsa@kajahdus.fi

Olen Sampsa, Kajahduksen luova suunnittelija ja Web-suunnittelija. Minulla on 10 vuoden kokemus mainonnan suunnittelusta eri medioihin. Rakastan peruselementtien laittamista kuntoon, joten graafinen suunnittelu, visuaaliset ilmeet ja verkkosivustosuunnittelu ovat lähellä sydäntäni.

Minulla on vahva kokemus lukuisien eri toimialojen edustajien, yrittäjien ja yritysten kanssa, mikä auttaa minua ymmärtämään, miten palvella kattavasti ja laadukkaasti eri markkinointitarpeissa niin digi- kuin printtimaailmassakin.

En pelkää luovia ratkaisuja, mutta silti pidän kiinni siitä, että kaiken tulee olla loogista ja järkeenkäypää sekä tunteita herättävää. Minulla on myös 30 vuoden kokemus katutaiteesta, mikä antaa minulle hyvän käsityksen ruohonjuuritason vaikuttamisesta.

sampsa@kajahdus.fi
044 988 3136

Web-suunnittelija, WordPress-suunnittelija

Perttu Lempinen

040 663 7262
perttu@kajahdus.fi

Hei! Olen Perttu, Kajahduksen WordPress-sunnittelija. Aloitin Kajahduksessa vuonna 2020 erikoistuen WordPress-alustaan ja olenkin vankka ammattilainen verkkosivujen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Olen monipuolinen web-suunnittelija, ja taitotasoni ulottuu projektin alkuvaiheen ilmesuunnittelusta aina verkkosivujen viimeistelyyn asti. Kykenen muuntamaan suunnitteluideat toimiviksi ja käyttäjäystävällisiksi verkkosivuratkaisuiksi.

Minut tunnetaan siitä, että ymmärrän projektin kokonaisuuden ja pystyn tuomaan sen esiin visuaalisesti houkuttelevalla tavalla.

040 663 7262
perttu@kajahdus.fi

Luova suunnittelija, Web-suunnittelija

Lotta Loponen

044 096 0512
lotta@kajahdus.fi

Moikka! Olen Lotta, Kajahduksen graafinen suunnittelija ja luova ammattilainen. Kajahduksen tiimissä olen ottanut vastuulleni laajoja kokonaisuuksia ja suuriakin taittotöitä, toimien nykyään tiiviisti mukana monissa jatkuvissa asiakkuuksissamme.

Asiakkaille toteutettu visuaalinen suunnittelu, kuten ilmesuunnittelu, mainonnan graafinen suunnittelu ja WordPress-pohjaisten verkkosivujen UI/UX-suunnittelu ja niiden tekninen toteutus ovat ydinosaamistani.

Työssäni innostun erityisesti projekteista, joissa pääsen hyödyntämään luovuuttani ja luomaan visuaalisesti kiinnostavia kokonaisuuksia. Nautin haasteista ja pyrin aina löytämään asiakkailleni sopivimmat ratkaisut juuri heidän tarpeisiinsa mukautuen.

Sisäistän nopeasti uusia asioita ja tartun mielelläni laajoihin kokonaisuuksiin, joita useat projektimme pitävät sisällään. Tarjoan asiakkailleni laadukasta asiakaspalvelua ja pidän huolen siitä, että jokainen projekti saa ansaitsemansa huomion ja täyden keskittymiseni myös silloin, kun useammat projektit kulkevat rinnakkain.

Laita minulle viestiä ja kerro kuinka voin auttaa!

044 096 0512
lotta@kajahdus.fi

Luova suunnittelija, UI/UX (harjoittelija)

Inga Dolinskaja

040 505 1863
inga@kajahdus.fi

Moi! Olen Inga, koulutukseltani Digital Creative. Kajahduksella toimin monipuolisesti WordPressin, UX/UI- ja graafisen suunnittelun parissa.
Olen vapauden, luovuuden ja empatian ohjaama esteettömyyteen keskittynyt suunnittelija. Tarkan tutkimustyön ja asiakkaan tarpeiden ymmärryksen pohjalta haluan rakentaa merkityksellisiä ja elämää helpottavia ratkaisuja.

Vahva luova ajattelu, yhteistyökyky, sekä Figman ja Adoben ymmärrys antaa minulle laajan näkökulman ja työkalut visuaaliseen suunnittelu maailmaan ja sen toteutukseen: Verkkosivuista sisällöntuotantoon ja markkinointiin, sekä palvelu- ja käyttökokemussuunnitteluun.

Innostun lisäksi tarinalliseen ilmesunnittelun luomisesta, jossa pyrin ymmärtämään asiakkaani palvelut, ydinviestin ja arvot. Hyvin kartoitetun kohderyhmän pohjalta pystyn välittämään visuaalisen viestin tehokkaasti.
Uskon vahvasti, että menestyksekäs toetutus syntyy vahvoista visuaalisista ratkaisuista ja tehokkaasta tiimityöstä. Tykkään toteuttaa ja osallistua erilaisiin workshoppeihin, joissa ideointi ja luova ajattelu pääsevät kukoistamaan aivan uudelle tasolle.

Lähestyn jokaista projektia ainutlaatuisena mahdollisuutena tuoda esiin luovuutta ja löytää yhdessä tiimin kanssa innovatiivisia ratkaisuja.

Palvelumme on ystävällistä, asiantuntevaa ja nopeaa.

Osaamme asettua asiakkaan ja loppukäyttäjän rooliin ja tarjota toimivia ratkaisuja

Kanssamme varmistut siitä, että aikataulut ja sovitut deadlinet pitävät aina.

Olemme vihreä toimisto ja valitsemme ympäristön kannalta kestäviä ratkaisuja.

Olemme tehneet kymmenen vuoden aikana tuloksellista mainonnan suunnittelua viidellesadalle asiakkaalle eri toimialoilla. Haluamme toteuttaa asiakkaillemme markkinointia, joka palvelee niin yritystä kuin loppukäyttäjää, ja joissa on otettu huomioon myös ne kysymykset, joita asiakas ei itse ole osannut esittää.

Katso kaikki työmme tästä