Skip to main content

Jatkuvat palvelut

Tarjoamme yhteistyökumppanimme YIPI Oy:n kanssa hakukonemarkkinoinnin palveluja. Hakukonemarkkinointi keskittyy verkkosivuston näkyvyyden kehittämiseen jotta asiakkaat löytävät ne mahdollisimman vaivattomasti silloin, kun he etsivät yrityksesi palveluja.

Näkyvyyttä voidaan kehittää nopeasti maksullisten kampanjoiden avulla Googlen-mainosverkostossa ja pitkäaikaisesti hakukoneoptimoimalla sivustoa. Palvelut tarjotaan jatkuvana kumppanuutena sekä projektiluontoisesti verkkosivutoteutustemme yhteydessä. YIPI on virallinen Google Partner ja SEMRush Agency Partner.

Voit lukea lisää hakukonemarkkinoinnin palveluista Yipin sivuilta. Saat heihin yhteyden helposti myös meidän kauttamme.

Ota yhteyttä

Google- ja somemainonnan avulla tavoitat asiakkaasi eri puolilla internetiä. Google-haussa, YouTubessa sekä muualla mainosverkostossa tavoitat tilastojen mukaan noin 90% internetin käyttäjistä eri muodoissaan. Somemainonta mm. Metan kanavissa (Facebook, Instagram), sekä X:ssä, LinkedIn:issä TikTokissa on tehokas tuki brändimarkkinointiin ja kampanjoihin.

Google- ja somekampanjat suunnitellaan aina tavoitteidesi mukaisesti. Ne sopivat monipuolisesti myyntikampanjaksi verkkokauppiaille, liidien hankintaan, verkkosivuliikenteen kasvattamiseen, sovelluksen mainostamiseen, bränditietoisuuden kasvattamiseeen tai toimipistekäyntien sekä paikallisten tarjousten lunastamiseen.

 • Kampanjoiden suunnittelu ja toteutus
 • Kohderyhmän määrittely ja segmentointi
 • Jatkuvaa kampanjan seurantaa ja optimointia
 • Selkeät raportit kampanjan tuloksista ja suositukset jatkotoimenpiteille

Hakukoneoptimointi keskittyy verkkosivuston asiakaskokemuksen kehittämiseen. Sen pääasiallisena tavoitteena on parempi orgaaninen hakukonenäkyvyys niillä avainsanoilla, joita potentiaaliset asiakkaasi etsivät ostaessaan tuotteitasi ja palvelujasi.

Korkeat hakutulossijoitukset ovat arvokas kilpailuetu, joka rakentaa myös luottamusta asiakkaidesi keskuudessa. Kun verkkosivusto tarjoaa käyttäjille arvokasta sisältöä, toimii nopeasti ja on rakenteellisesti tehty todellisen asiakkaiden hakukäyttäytymisen ja datan perusteella, näkyy se paremmin potentiaalisille asiakkaille.

 • Markkinoinnin analytiikka ja seuranta
 • Konversio-optimointi ja asiakaskokemuksen kehitys
 • Hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto
 • Sisäisten ja ulkoisten linkkien rakentaminen ja kehitys

Ulkoistettu markkinoinnin palvelu on sopiva ratkaisu tilanteessa, jossa oma palkattu henkilö on yritykselle liian iso kustannus ja yhdelle henkilölle ei riitä täyttä työviikkoa pelkkiä markkinointitöitä.

Jatkuva markkinoinnin tekeminen yhden kumppanin kanssa luo tarpeellista jatkuvuutta, jota tarvitaan aina yrityksen markkinointitoimissa. Jatkuva ja suunniteltu markkinointi on myös pidemmässä juoksussa tuloksellista ja toimivaa.

 • Nimetyt markkinoinnin ammattilaiset osana asiakkaan tiimiä
 • Markkinoinnin vuosikellon toteutus ja seuraaminen vähintään kuukausittain
 • Tuotannollisten markkinointi- ja mainostöiden toteutukset
 • Verkkosivuston kehitys
 • Sisällöntuotanto, esim. blogitekstit ja some-sisällöt

Verkkosivuston ylläpito on keskeinen osa toimivaa ja tuloksellista verkkosivustototeutusta. Ylläpito on jatkuva prosessi, jossa me Kajahduksessa pidämme huolta verkkosivuistasi kaiken aikaa. Laajaan ylläpitopalveluumme kuuluu luonnollisesti verkkosivutila, domain ja verkkoliikenne. Lisäksi palveluun kuuluu turvallisuustoimenpiteet, kuten päivitykset, ssl-suojaus, sekä palomuuri.

Ylläpitoomme sisältyy aina sivuston maksuton korjaus virhetilanteissa, sekä 24/7 monitorointi. Ylläpitotiimimme on tavoitettavissa arkisin ja kiireellisissä tapauksessa aina. Tukipyynnöt suoritetaan välittömästi.

Kaikki yli 300 asiakaamme verkkosivustoa sijaitsevat Suomessa UpCloudin pilvipalvelimella. Palvelintilaa ja resursseja skaalataan tarpeen mukaan, jolloin asiakkaamme voivat aina varmistua palvelun toimivuudesta.

Palvelumme on varmaa ja huoletonta. Voit jättää monimutkaiset päivityshuolet meille.

Varmistamme sivuston toimivuuden ja verkkonäkyvyyden 24/7 -palvelumallilla

Vastaamme sivuston tietoturvasta ja korjaamme mahdolliset virheet ilman lisäkuluja

Yksi sopimus – kaikki palvelut. Ei monimutkaisia ehtoja ja yllättäviä lisäkuluja.

Toteutamme markkinoinnin palvelut monipuolisesti niin pienille kuin suurillekin asiakkaille. Määritämme aina budjetin sopivaksi asiakkaan markkinoinnin tarpeeseen ja ehdotamme toimenpiteitä, jotka auttavat asiakkaan liiketoimintaa kehittymään. Markkinoinnin palvelut voivat liittyä hakukonenäkyvyyteen, perinteiseen markkinointiin, sisällöntuotantoon tai niiden kaikkien yhdistelmään. Lue lisää asiakastarinoistamme ja ota yhteyttä niin jutellaan lisää yrityksesi markkinoinnin tarpeista.

Katso kaikki työmme tästä