Palvelumme

Palvelemme monipuolisesti eri kokoisia asiakkaita niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Asiakkaisiimme kuuluu pk-yrityksiä, pörssiyhtiöitä, start-up -yrityksiä, yhdistyksiä ja yksityisiä toimijoita laajalla skaalalla eri aloilta. Kysy rohkeasti lisää miten voimme auttaa sinua saavuttamaan markkinointipotentiaalisi.

Leipätyömme on avaimet käteen -periaatteella tehdyt WordPress-verkkosivut. Sivustojen hakukoneoptimointi, ylläpito, huolenpito ja erilaiset päivitykset onnistuu tottakai.

Brändinrakennus ja -kirkastus yrityksille, tuotteille ja ilmiöille. Autamme sinua löytämään toimintasi kulmakivet ja hiomaan niistä timantteja.

Graafinen suunnittelu on ydinosaamistamme. Suunnittelemme yritysilmeitä, tapahtumailmeitä, pakkauksia ja toteutamme yksittäisiä suunnittelutoiveita eri tarkoituksiin.

Kauttamme saat WooCommerce-verkkokaupan WordPress-sivustollesi. Maksut, toimitukset, raportit, varastokirjanpito. Autamme sinut alkuun ja tuemme jatkossa.

Luova suunnittelu ja ideointi pienille ja suurille konsepteille mediapinnasta riippumatta. Ideat, strategiat, tuotanto, copywriting, palvelumuotoilu ja paljon muuta.

Koulutamme yrityksiä erilaisissa markkinoinnin osa-alueissa. Some-tilit ja -päivitykset, uutiskirjeet, WordPress ja verkkosivustojen kehittäminen, Adoben ohjelmistot jne.