Uponor Suomi

Olemme Uponor Suomen yhteistyökumppani ja olennainen osa Uponor KOTI -kumppaniverkoston verkkonäkyvyyttä. Yhteistyö Uponorin kanssa mahdollistaa yhtenäisten ja korkealaatuisten verkkosivustojen toteutuksen Uponor KOTI -kumppaneille keskitysti yhdeltä toimijalta.

Verkkosivut
Brändi-ilme
Logosuunnittelu
Mainonnan palvelut

Wordpress

Vieraile sivustolla uponor.com

Uponor KOTI -verkosto kattaa koko maan ja on palvellut yli 200 itsenäistä LVI-alan yrittäjää vuosien varrella. Verkosto tarjoaa paikallisille yrityksille vahvan pohjan menestymiseen alalla.

Uponor KOTI -verkosto perustuu paikallisuuden voimaan. Verkosto yhdistää valtakunnallisen laajuuden paikalliseen asiantuntemukseen, mikä on iso etu asiakkaille. Asiakkaat arvostavat sitä, että löytävät LVI-palvelut läheltä, koska usein luottavat paikallisiin yrityksiin. Tämä on ollut toiminnan kulmakivi ja on hienoa että voimme tukea pieniä ja keskisuuria LVI-alan yrittäjiä kaikkialla Suomessa.

Kun LVI-alan yritys kuuluu Uponor KOTI -verkostoon, se tarvitsee myös ammattimaisen ja houkuttelevan verkkosivuston ja mainontaa, joka auttaa heitä houkuttelemaan uusia asiakkaita ja viestimään vahvasta paikallisesta sitoutumisestaan. Tässä kohtaa me astumme kuvaan.

Kajahduksen tehtävänä on ollut luoda Uponor KOTI -verkoston yrityksille verkkosivustoja, jotka paitsi erottuvat, niin ovat myös informatiivisia ja houkuttelevia. Olemme tähän mennessä toteuttaneet yli 60 LVI-alan yritykselle uudet verkkosivut ympäri Suomen.

Hyvällä yhteistyöllä luodaan vahvoja kumppanuussuhteita

Uponor KOTI -kumppani -sivustojen toimivista ja Google-ystävällisistä käsikirjoituksista sekä asiakasyhteyksistä vastaa TS Tuotanto, joka on ollut avainasemassa varmistamassa, että viestintä ja asiakassuhteet ovat kunnossa.

Kajahdus Oy:n ja Uponorin yhteistyö on tuonut merkittävän panoksen LVI-alan yritysten menestykseen Suomessa. Jatkamme mielellämme tätä yhteistyötä ja autamme Uponor KOTI -verkostoa kasvamaan ja menestymään tulevaisuudessa.

Uponor KOTI -kumppanisivustojen toiminnallisuudet, ylläpito ja huolenpito

Uponor KOTI -kumppaniverkosto on Uponorin laaja yhteistyöverkosto, joka kattaa koko Suomen. Verkosto koostuu yli 200 itsenäisestä LVI-alan yrittäjästä, ja sen tavoitteena on tarjota paikallisia ja luotettavia LVI-palveluita asiakkaille. Uponor KOTI -kumppanit sitoutuvat paikallisuuteen ja korkealaatuisiin palveluihin, ja heidän yhteistyökumppaninaan tuemme heitä verkkosivujen suunnittelussa ja toteutuksessa. Lisätietoja Uponor KOTI -kumppani verkostosta löytyy Uponorin sivuilta.

Kaikkiin Uponor KOTI -kumppaneiden sivustoihin kuuluu olennaisena osana ylläpito sekä sivustojen huolenpito, jolloin huolehdimme kuukausittain verkkosivustojen päivittämisestä sekä tarkastamisesta. Näin pidämme huolta siitä, että kaikki toimii niin kuin pitää, kuten esimerkiksi tarjouspyyntölomakkeet, laskurit ja muut toiminnallisuudet. Mahdollisissa ongelmatilanteissa palvelemme mahdollisimman pian.

Sivustoille on yrittäjästä riippuen luotu verkkokauppoja, rahoituslaskureita, chatbotteja, pikayhteydenottolomakkeita ja muita toimintoja, jotka helpottavat kaupantekoa puolin ja toisin. Yksi tärkeä asia mistä harvoin puhutaan, on se, että verkkosivujen on tarkoitus paitsi informoida, niin myös tuoda lisää kauppaa yritykselle ja parantaa konversiota. Tällöin houkutteleva sivusto selkeillä osioilla ja linkeillä ohjaa asiakasta oikeaan suuntaan.

Uponor ja Uponor Suomi

Uponor on johtava kansainvälinen yritys, joka tarjoaa innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja vesi- ja lämpöjärjestelmiin sekä rakentamisen teknologiaan. Uponorilla on vahva sitoutuminen ympäristöystävällisyyteen ja energiatehokkuuteen, ja se tarjoaa tuotteita ja palveluita niin kotitalouksille kuin teollisuudellekin. Yritys on tunnettu laadukkaista putkistoistaan, lämmitysjärjestelmistään ja viemäröintiratkaisuistaan. Uponorilla on pitkä historia ja vahva globaali läsnäolo, ja se jatkaa edelläkävijänä toimimista rakentamisen alalla.

Uponor Suomi Oy on puolestaan Uponor-konserniin kuuluva yritys, joka toimii Suomessa. Yritys on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen luotettavia ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja Suomen rakennusmarkkinoilla.

roy@kajahdus.fi
044 973 0883

perttu@kajahdus.fi
040 663 7262

sampsa@kajahdus.fi
044 988 3136