Toimitilavälitys RHG

Toimitilavälitys RHG on vuonna 2008 perustettu toimitilavälitykseen ja kiinteistökehittämiseen erikoistunut yritys. Toteutimme syksyllä 2023 heille uudet verkkosivut integraatiolla kiinteistönvälitysjärjestelmään.

Verkkosivut
Mainonnan palvelut

Wordpress

Vieraile sivustolla rhg.fi

Toimitilavälitys RHG on vuonna 2008 perustettu toimitilavälitykseen ja kiinteistökehittämiseen erikoistunut yritys, jonka pääasiallinen toiminta-alue on Varsinais-Suomi, pääkaupunkiseutu sekä Tampereen ja Lahden seutu.

Yhteistyömme alkoi jo vuonna 2022, jolloin toteutimme asiakkaalle ikkunajulisteita ja Facebook-mainospohjia. Vuonna 2023 Kajahdukselta kysyttiin apua verkkosivujen uudistukseen liittyen. Kävi ilmi, että heille oli tehty toisen yrityksen toimesta verkkosivut vain vuotta aiemmin, jotka eivät vastanneet toiveita. He eivät myöskään saaneet apua puutteiden korjaamiseksi ja mm. heidän sivunsa eivät näkyneet lainkaan Googlessa, mikä on täysin mahdoton tilanne kenelle tahansa yritykselle, mutta erityisesti kiinteistönvälitysfirmalle tilanne on erittäin vakava.

Projekti alkoi visuaalisten luonnosten teolla, johon määriteltiin myös mm. tarvittavat hakutoiminnot ja näkymät. Visuaalisuuden piti heijastaa RHG:n tyyliä, joka on asiallinen, siisti ja moderni. Punaista tunnisteväriä käytettiin vain kohtuullisesti painikkeissa ja muissa nostoissa. Muuten sivusto pysytteli valkoisen ja vaalean harmaan sekä tumman sinisen linjoilla. Myytävät kohteet käyttävät tummansinistä, kun taas vuokrattavat punaista väriä. Vuokrakohteita on huomattavasti enemmän, joten tällä saatiin hieman erottuvuutta kohteisiin.

Räätälöidyt hakutoiminnat ja sivupohjat kohdeintegraation apuna

RHG:n kohteet tulevat Helmi-kiinteistönvälitysjärjestelmästä, jonne kohteiden tiedot syötetään. Helmellä on olemassa valmis lisäosa integraatioon, mutta se todettiin vajaavaiseksi tarpeisiin. XML-datan laajuus myös hidasti sivuston toimintaa eikä kaikkia haluttuja tietoja saatu sivustolle. Kohteita on yleensä aina n. 3000 kpl, joten tätä varten piti kehittää omat lisäosat integraatioon. Myös Helmen itse piti muokata tulevaa dataa sopivaksi. Itse tietojen ajo piti ajoittaa myös sopivaksi palvelimen kuorimituksen vähentämiseksi.

Perinteisen listahaun lisäksi sivustolle toteutettiin karttahaku Google Mapsiin, joka näyttää kohteet kartalla värien mukaan, avaa oman kohdekortin paikkamerkistä, sekä linkittää kohteeseen. Kohdesivulla on suora hakulomake kohteesta oikealle välittäjälle.

Jokainen pääsivu joka näkyy valikossa, on normaali sivu, ei arkisto- tai kategoriasivu. Tämä mahdollistaa paremman hakukoneoptimoinnin esim. kaupungeittain. RHG:n listautuminen Googleen onkin noussut noin 2500 %, nollasta 2500 osumaan. 🙂

Itse sivusto on rakennettu WordPress-alustalle ja noudattelee modulaarista rakennetta. Kattava kohdeosio on jaettu kaupungeittain, jota sitten haulla pääsee tarkentamaan. Lisäksi sivuilla on ajankohtaisosio, jolla on oma artikkelirakenteensa, kuten myös referensseillä. Lue lisää mm. yhteisestä projektistamme.

Kajahduksen huolehtii sivuston päivittämisestä ja ylläpidosta, jotta asiakkaamme voi rauhassa keskittyä ydintoimintaansa. Yhteistyömme jatkuu siis edelleen ja sivustoa kehitetään tarpeen mukaan. Kiitämme RHG:ta luottamuksesta vaikeassa tilanteessa!

Toimitilavälitys RHG Oy

Toimitilavälitys RHG on vuonna 2008 perustettu toimitilavälitykseen ja kiinteistökehittämiseen erikoistunut yritys. Pääasiallinen toiminta-alue on Varsinais-Suomi, pääkaupunkiseutu sekä Tampereen ja Lahden seutu. RHG on toiminut markkinoilla menestyksekkäästi palvellen asiakkaita niin suurissa kuin pienissäkin toimitilahankinnoissa.

Henkilöstö on pitkään alalla toiminutta ja laajan kokemuksen omaavaa. Kokemusta heillä on niin toimitilavälityksestä kuin laaja-alaisesta kiinteistöalan konsultoinnista.

RHG tarjoaa monipuolista kiinteistöalan osaamista myös yhteistyökumppaneiden kautta. Yhteistyöverkostoa laajennetaan koko ajan sekä yritysten että yksittäisten toimijoiden suuntaan. Uusia osaajia etsitään jatkuvasti joukkoon.

roy@kajahdus.fi
044 973 0883

sampsa@kajahdus.fi
044 988 3136

emma@kajahdus.fi
050 498 9783