Merikratos

Merikratos on kotimainen yhteiskuntavastuullinen hyvinvointitoimialan yritys, jolle toteutimme laajahkot verkkosivut ja visuaalisen ilmeen.

Brändi- & ilmesuunnittelu
Logosuunnittelu

Verkkosivut
Mainonnan palvelut

Wordpress

Vieraile sivustolla merikratos.fi

Merikratos Oy on suomalainen,  yhteiskuntavastuullinen yritys, jonka tavoitteena on tuottaa vaikuttavia palveluita asiakkaidensa hyvinvoinnin lisäämiseksi. Merikratos työllistää yli 100 sosiaali- ja hyvinvointialan ammattilaista ympäri Suomen.

Yhteistyömme alkoi verkkosivujen uudistuksella vuonna 2019. Suunnittelimme ja toteutimme Merikratokselle uudet WordPress-verkkosivut, jotka vastasivat hyvin tuolloin heidän tarpeisiinsa. Olimme mukana tiiviisti rakennesuunnittelussa, jonka piti heijastaa selkeästi yrityksen strategiaa ja toimintatapaa, ja uusimmekin rakenteen täysin.

Vuonna 2023 keväällä teimme visuaalisen ilmeen päivityksen vahvistamaan yrityksen brändiä ja viestiä. Freesasimme logon tähän päivään, päivitimme väri- ja kuvamaailman ja teimme graafisen ohjeistuksen sekä laajan PowerPoint-pohjan. Uudistuksen yhteydessä päivitimme myös verkkosivujen ilmeen kauttaaltaan vastaamaan uutta ilmettä, sekä teimme joitain rakenteellisia päivityksiä.

Yhteistyömme ei ole rajoittunut pelkästään verkkosivuihin ja brändi-ilmeeseen. Teimme myös Google-mainontakampanjoita, jotka auttoivat heitä tavoittamaan uusia asiakkaita ja lisäämään tietoisuutta palveluistaan.

Verkkosivusto isolle sosiaalialan toimijalle

Merikratos on alallaan kohtalaisen suuri toimija vajaan 8 miljoonan euron liikevaihdollaan. Sivuston toimivuus ja ilme piti vastata heidän kokoluokkaa ja heijastaa yrityksen arvoja vielä selkeämmin mitä aiemmin. Pehmeys, lämpö, läheisyys ja inhimillisyys sekä aidot kohtaamiset piti näkyä sivustolla. Kuitenkin koska aihealue on niin herkkä, ei omia valokuvia voitu kuitenkaan käyttää kuin osassa kohtaa sivustoa, joten tarkoin valitut kuvapankkikuvat tulivat tässä tarpeeseen.

Itse sivusto on rakennettu WordPress-alustalle ja noudattelee modulaarista rakennetta. Kattava palveluosio on jaettu kahteen osaan, avohuollon perhepalveluiden ollessa oma isompi osionsa. Laaja ajankohtaisosio on oma artikkelirakenteensa, kuten myös rekrytointi. Rekrytointi on heillä aktiivisessa käytössä ja toimii ilman ulkoisia toimijoita WordPressin oman artikkeliosion, sivuvalikon ja lomakkeiden avulla.

Merikratos on aktiivisesti itse päivittänyt sivuston dynaamisia osioita, Kajahduksen huolehtiessa sivuston päivittämisestä ja ylläpidosta. Yhteistyömme jatkuu edelleen ja sivustoa kehitetään tarpeen mukaan tulevaisuudessakin. Elämme mielellämme asiakkaamme mukana ja tarjoamme jatkuvia palveluita kaikille yrityksille.

Merikratos Oy

Merikratos Oy on arvostettu kotimainen yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman avohuollon perhepalveluita, jotka on suunniteltu tukemaan asiakkaiden hyvinvointia ja perheiden vahvistamista. Heidän palveluvalikoimansa kattaa monipuolisia tukitoimia sekä yksityisasiakkaille että sosiaalihuoltolain tai lastensuojelulain mukaisina tukitoimina.

Merikratos Oy:n vahvuutena on lähestyä asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti, ja he pyrkivät tarjoamaan palveluitaan asiakkaiden tutussa ympäristössä. Tämä auttaa varmistamaan, että muutokset ja tukitoimet integroituvat osaksi asiakkaiden arkea ja elämää mahdollisimman saumattomasti.

roy@kajahdus.fi
044 973 0883

sampsa@kajahdus.fi
044 988 3136

lotta@kajahdus.fi
044 096 0512