FightBack

Saimme vuonna 2018 ilon luoda verkkosivusto FightBackille, yhdistykselle, joka on omistautunut aivovammojen ja muiden neurologisten haasteiden voittamiseen. Tämä pro bono -projekti on ollut meille paitsi työnäyte, niin myös sydämen asia.

Verkkosivut

Wordpress

Vieraile sivustolla fightback.fi

Keskeisenä tavoitteenamme oli luoda saavutettava ja helposti navigoitava verkkosivusto, joka palvelisi laajaa yleisöä. Sivuston suunnittelussa panostettiin erityisesti käyttäjäystävällisyyteen ja visuaaliseen ilmeeseen, joka heijastaa FightBackin energistä ja toiveikasta henkeä. Lisäksi toteutimme sivustolle laajan ja monipuolisen blogiosion.

Pekka Hyysalon blogi

FightBack.fi:n sydän on Pekka Hyysalon laaja blogi, jossa hän jakaa omakohtaisia kokemuksiaan, ajatuksiaan ja oivalluksiaan aivovamman jälkeisestä elämästä. Pekan kirjoitukset ovat täynnä syvällisiä pohdintoja, rohkaisevia sanoja ja käytännön neuvoja niin aivovammoista toipuville kuin heidän läheisilleenkin. Blogi tarjoaa ainutlaatuisen näkymän Pekan matkaan ja hänen sitoutumiseensa auttaa muita samassa tilanteessa olevia ihmisiä.

Pekka Hyysalon tarina

Pekka Hyysalon, FightBack-yhdistyksen perustajan elämä muuttui dramaattisesti nuorena lupaavana freestyle-hiihtäjänä sattuneen vakavan onnettomuuden myötä. Aivovamman seurauksena Pekan elämässä alkoi uusi luku, joka on täynnä haasteita, mutta myös merkittäviä saavutuksia.

Blogin vaikutus:

Pekka on nykyään aktiivinen bloggaaja ja puhuja, joka jakaa tarinaansa ja oivalluksiaan FightBackin sivustolla. Hänen kirjoituksensa tarjoavat syvällistä tietoa ja henkilökohtaista näkökulmaa aivovamman tuomiin haasteisiin. Pekka ei ainoastaan inspiroi lukijoitaan omalla esimerkillään, vaan hän tarjoaa myös käytännöllisiä neuvoja ja tukea niille, jotka kulkevat samankaltaisella matkalla.

roy@kajahdus.fi
044 973 0883

sampsa@kajahdus.fi
044 988 3136

emma@kajahdus.fi
050 498 9783