Meditas

Uudistimme Meditas Oy:n verkkosivut syksyllä 2020. Lisäksi autoimme sisältöjen kehittämisessä ja stilisoinnissa, sekä hieman päivitimme logoa.

Imesuunnittelu
Verkkosivut

Wordpress / WPML

Vieraile sivustolla meditas.fi

Meditas on exoskeletonien eli ulkoisten tukirankojen ja uusimman terveysteknologian maahantuonti- ja koulutusyritys. Toiminnallaan he pyrkivät tukemaan ihmisten hyvinvointia sosiaali- ja terveysalalla kuin teollisuudessakin.

Verkkosivuston rakentamisessa painotimme modernien ja käyttäjäystävällisten sivujen luomista. Teimme tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa, jotta voimme vastata heidän tarkkoihin toiveisiinsa ja tarpeisiinsa.

Verkkosivujen julkaisu

Uudet verkkosivut jukaistiin syksyllä 2020, ja ne saivat positiivista palautetta. Asiakas oli erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja kiitti Kajahduksen tiimiä erinomaisesta yhteistyöstä:

“Meihin teki suuren vaikutuksen se, että palveluntarjoaja ymmärsi heti mitä haimme ja antoi innostavan panostuksensa keskusteluun. Oli helppoa jatkaa asioiden kanssa etenemistä, kun yrityksen kokemus näkyi asioiden kokonaisuuksien hallintana. Ystävän suositus tutustua yritykseen ja referensseihin kannatti, olemme tyytyväisiä. Erityismaininta Ainolle reippaasta ja aurinkoisesta tavasta palvella asiakasta.”

– Minna Laine, Toimitusjohtaja, Meditas Oy

roy@kajahdus.fi
044 973 0883

lotta@kajahdus.fi
044 096 0512

sampsa@kajahdus.fi
044 988 3136