Leden Group

Leden Group on suomalais-virolainen täyden palvelun sopimusvalmistaja, jolle toteutimme visuaalisen ilmeen ja kaksikieliset verkkosivut.

Brändi- & ilmesuunnittelu
Verkkosivut

Wordpress

Vieraile sivustolla ledengroup.com

Leden Group on suomalais-virolainen täyden palvelun sopimusvalmistaja. Ryhmän sopimusvalmistus sisältää kattavat palvelut alkaen valmistussuunnitelmien katselmoinnista ja toimitusketjun hallinnasta aina asennukseen ja logistiikkaan saakka.

Ledenillä on neljä tytäryhtiötä: LaserComp, Celermec ja Ojala Group Suomessa sekä Favor AS Virossa. Yhteensä ryhmä työllistää noin 500 ammattilaista.

Olimme mukana konsernin alkuaskeleista alkaen auttamassa visuaalisen kokonaisuuden luomisessa Attentionin strategisen viestintä- ja vastuullisuustyön pohjalta.

Verkkosivusto yritykselle: Kasvussa mukana

Projekti alkoi jo vuonna 2021 alustavalla ilmeellä ja one-pager -verkkosivuilla. Graafisen ohjeiston pohjalta toteutettiin esitys- ja mainospohjat sekä muut materiaalit.

Fuusion edistyessä verkkosivuston jatkokehitys tuli vastaan ja toteutimme laajemman sivuston osissa pääasiassa vuoden 2022 aikana, osittain jatkuen vuoteen 2023. Kaksikielinen verkkosivusto pitää sisällään mm. laajan ESG-vastuullisuusosion ja eettiset toimintaperiaatteet, yleisten staattisen sivujen lisäksi.

Valokuvat tärkeässä roolissa verkkosivujen ilmeen luomisessa

Leden Group koostuu neljästä tytäryhtiöstä kahdesta eri maasta. Tällöin yhtenäisen kuvan luominen voi olla haasteellista. Varsinkin ison yhtiön yhtenäisen valokuva-aineiston ollessa kyseessä.

Valokuvilla on iso merkitys verkkosivuston ilmeessä. Lisäksi ne säästävät muulta visuaaliselta puolelta resursseja kun ei tarvitse ”kuorruttaa” ilmettä. Normaalisti luotamme Arto Arvilahden palveluihin kuva-aineistossa, mutta nyt kohteet olivat pohjoisemmassa, jolloin Mikko Törmänen Oulusta valikoitui kuvaajaksi.

Verkkosivuston ylläpidolla jatkuvuutta yhteistyöhön

Verkkosivuston toiminta lähtee palvelintasolta. Kun verkkosivusto on meillä ylläpidossa, yhteistyö jatkuu automaattisesti ja pystymme näin nopeammin tekemään toivottuja muutoksia sivustolle. Kehitämme edelleen Leden Groupin sivustoa yhtiön jatkaessa kasvuaan.

roy@kajahdus.fi
044 973 0883

sampsa@kajahdus.fi
044 988 3136

emma@kajahdus.fi
050 498 9783