Kotisivut

Responsiiviset kotisivut ja verkkokaupat Wordpress-järjestelmälle

Wordpress-julkaisujärjestelmä

Maailman suosituin alusta kotisivuille. Ilmainen ja avoin, eli itse järjestelmän käytöstä ei koidu kk-maksuja. Monipuolinen ja alati kasvava järjestelmä mahdollistaa monipuolisten kotisivujen rakentamisen.

Google-optimoitu

Kaikki Kajahduksen kotisivut on Google-optimoitu viimeisen päälle. Sivustoissa voidaan määrittää sanasta sanaan, mitä Googlen hauissa lukee. Sivuilla on myös Googlen Analytiikka käytössä.

Responsiivinen

Kaikki kotisivumme ovat responsiivisia, eli toimivat kaikissa päätelaitteissa: tietokoneella, tabletilla, älypuhelimissa ja jopa älykelloissa. Suunnittelussa huomioidaan mobiilikäyttö mm. yhteystietojen helpon löydettävyyden kautta.

Kaunis ja käytännöllinen

Viimeistelty ja ammattimainen visuaalinen ilme luo uskottavat kotisivut. Panostamme visuaaliseen suunnitteluun ja valokuviin paljon. Lisäksi sivumme on rakenteeltaan ja toimivuudeltaan loppukäyttäjälle ymmärrettävät.

Helppokäyttöinen

WordPress on suomenkielinen ja asiakkaalle helppokäyttöinen. Hallinnasta asiakas pääsee itse päivittämään kaiken haluamansa. Tarjoamme videotutorialit sivujen päivitystä varten ja autamme takuuajan puitteissa ilmaiseksi.

Ylläpito ja tuki

Tarjoamme kotisivuille ylläpitopalvelun Suomen Turussa sijaitsevassa konesalissa, joka takaa turvalliset ja nopeat kotisivut. Ylläpitoon sisältyy domain, kotisivutila ja varmuuskopiot sivustoista. Tukipalvelumme auttaa tarvittaessa.

Prosessi

Suunnittelu ja esityö

Tehdään kartoitus ja rakennesuunnittelu. Mietitään strateginen lähestyminen eli mitä kotisivuilla oikeasti kannattaa olla. Päätetään aikatauluista ja jaetaan vastuualueet.

Tuotanto

Kotisivujen esituotannossa sivusto perustetaan ja visualiikka ja rakenne valmistellaan. Jatkotuotannossa sivua rakennetaan kommenttien pohjalta lopulliseen muotoonsa.

Viimeistely ja takuu

Kotisivujen tekstit ja sisällöt varmistetaan ja oikoluetaan. Tehdään hakukoneoptimointi ja koulutetaan asiakas käyttämään sivuja. 1 kk takuuaikana asiakas saa kommentoida ja pyytää muutoksia sivuihin tarpeen mukaan.

Katso

Graafinen suunnittelu, Kotisivut, Logosuunnittelu
Katso

Digimarkkinointi, Graafinen suunnittelu, Kotisivut, Logosuunnittelu, Ohjelmisto-integraatio
Katso

Graafinen suunnittelu, Kotisivut, Logosuunnittelu, Tuotesuunnittelu, Verkkokauppa
Katso

Graafinen suunnittelu, Kotisivut, Logosuunnittelu, Ohjelmisto-integraatio

Verkkokaupat

WooCommerce on maksuton verkkokauppaohjelmisto joka auttaa myymään kaikkea. Kauniisti. Lisäksi se on tehty liittymään saumattomasti WordPress -ohjelmistoon.
WooCommerce on maailman suosituin verkkokaupparatkaisu joka antaa sekä kaupan omistajille että kehittäjille täyden hallinnan.

WooCommercea käyttää 30% maailman verkkokaupoista koska se on lähes loputtoman joustava ja siihen saa lukuisia maksuttomia ja maksullisia lisäosia.
30% on enemmän kuin mikään muu verkkokauppaohjelmisto.

Katso

Graafinen suunnittelu, Kotisivut, Logosuunnittelu, Tuotesuunnittelu, Verkkokauppa
Katso

Digimarkkinointi, Graafinen suunnittelu, Logosuunnittelu, Tuotesuunnittelu, Verkkokauppa
Soita
Reitti