Verkkokaupat

Kauniit ja käytännölliset verkkokaupat Wordpress-järjestelmälle

Vallitsevan koronavirusepidemian vuoksi monet yritykset, etenkin kivijalkamyymälät ovat ahdingossa. Haluamme omalta osaltamme tarjota apua ongelmaan. Olemme nopeuttaneet verkkokauppojemme valmistusnopeutta. Kun tilaat verkkokaupan nyt, teemme sinulle verkkokauppapohjan valmiiksi viikossa, jonka jälkeen sivu on valmis käyttöön ja jonne voit itse lisätä tuotteita. Lisäksi emme laskuta ylläpitomaksuja tältä vuodelta (norm. 19 – 39 € / kk). Tarvittaessa voit maksaa työn erissä. Ota yhteyttä nyt!

 

Soita 044 973 0883 (Roy) tai 044 988 3136 (Sampsa),  jätä viesti info@kajahdus.fi tai jätä pikayhteydenotto sivun laidasta.

WordPress & WooCommerce

Maailman suosituin alusta kotisivuille ja paras vaihtoehto verkkokaupoille. Avoin järjestelmä, jossa asiakas omistaa tekemämme kotisivut. Mahdollistaa niin yksinkertaisten kuin monipuolistenkin verkkokauppojen rakentamisen.

Google-optimoitu

Kaikki Kajahduksen verkkokaupa on Google-optimoitu. Sivustoissa voidaan määrittää sanasta sanaan, mitä Googlen hauissa lukee. Sivuilla on myös Googlen Analytiikka käytössä.

Toimii kaikissa laitteissa

Kaikki kotisivumme toimivat kaikissa päätelaitteissa: tietokoneella, tabletilla sekä älypuhelimissa. Suunnittelussa huomioidaan mobiilikäyttö mm. yhteystietojen helpon löydettävyyden kautta.

Kaunis ja käytännöllinen

Viimeistelty ja ammattimainen visuaalinen ilme luo uskottavan verkkokaupan. Panostamme visuaaliseen suunnitteluun ja valokuviin paljon. Lisäksi sivumme ovat rakenteeltaan ja toimivuudeltaan loppukäyttäjälle ymmärrettävät.

Helppokäyttöinen

WordPress on suomenkielinen ja asiakkaalle helppokäyttöinen. Hallinnasta asiakas pääsee itse päivittämään kaiken haluamansa. Tarjoamme ohjeet sivujen päivitystä varten ja autamme tarvittaessa.

Ylläpito ja tuki

Tarjoamme verkkokaupoille ylläpitopalvelun Suomen Turussa sijaitsevassa konesalissa, joka takaa turvalliset ja nopeat sivut. Ylläpitoon sisältyy domain, kotisivutila ja varmuuskopiot sivustoista. Tukipalvelumme auttaa tarvittaessa.

Prosessi

Suunnittelu ja esityö

Käydään läpi tarpesi verkkokaupan suhteen. Tutustumme myytäviin tuotteisiisi tai palveluihisi. Sovitaan projektin etenemisestä.

Tuotanto

Perustetaan verkkokauppa, toteutetaan sivuston visuaalinen ilme ja rakenne. Seuraavaksi sivua rakennetaan kommenttien pohjalta lopulliseen muotoonsa.

Viimeistely ja takuu

Sivustolle tehdään hakukoneoptimointi ja julkaisutoimet. 1 kk aikana julkaisun jälkeen asiakas saa kommentoida ja pyytää muutoksia sivuihin tarpeen mukaan.

Katso

Graafinen suunnittelu, Kotisivut, Logosuunnittelu, Tuotesuunnittelu, Verkkokauppa
Katso

Digimarkkinointi, Graafinen suunnittelu, Logosuunnittelu, Tuotesuunnittelu, Verkkokauppa
Soita
Reitti