Projekti

Verkkosivut

Asiakas

Movement Physio

Ympäri Suomea kouluttava tunnettu turkulainen Terveystalon fysioterapeutti ja jalkapalloerotuomari Marko Grönholm uusi verkkosivunsa kauttamme keväällä 2019. Marko oli hyvin perillä verkkosivuasioista ja tehnyt useita verkkosivuja omin voimin, kuten myös uuden logonsakin. Eli varsinainen monitoimimies! Markon vision avustamana otimme häneltä nettisivupassin vastaan ja iskimme pallon ylänurkkaan kunnon rintapotkulla. Ilmeisen tyytyväinen Marko on ollut kun ei ole itse vielä ainakaan uusinut sivuja. Kaiken kaikkiaan tämä projekti sujui äärettömän sulavasti. Kiitos Marko!

Movement Physion sivuilla vahvassa roolissa ovat videot, joissa esitellään Markon käyttämiä tekniikoita. Lisäksi isot, koko sivun levyiset kuvat ja case-esimerkkien esittelyt selkeällä tavalla nousevat esiin tämän sivuston kohdalla.

Tässä Markon kommentti projektista:

Yhteistyö Kajahduksen kanssa sujui kaikinpuolin mainiosti ja mutkattomasti. Visiooni ilmeikkäistä sivuista vastattiin luovalla ja dynaamisella ratkaisulla, johon olen erittäin tyytyväinen. Kommunikaatio pelaa ja asiat toimivat – erinomaisen mainiota. Suuri kiitos ja lämmin suositus!