Kajahdus

Pieni, ketterä, paikallinen, osaava

Olemme ketterä ja kompakti mainos- ja markkinointitoimisto. Haastamme isommat mainostoimistot tarjoten myös pienemmille yrityksille sopivaa, kustannustehokasta ja tuloksellista mainonta- ja markkinointipalvelua. Myyntivalttejamme ovat edullisemmat hinnat, sitoutunut asiakaspalvelu sekä tyytyväisyystakuu.

Palveluitamme ovat mm. kotisivujen suunnittelu, yritysilmeet, brändisuunnittelu, logosuunnittelu, esitesuunnittelu, Powerpoint-pohjien suunnittelu, UI-suunnittelu ja digitaalisen markkinoinnin sekä sosiaalisen median kampanjoiden suunnittelu ja konsultointi.

kajahdus_oy_kotisivut_yrityksille_roy_gonzalez

Olen Roy Gonzalez, Kajahduksen toimitusjohtaja ja suunnittelija. Vastaan asiakkaistamme, sekä toimin suunnittelussa ja tuotannossa. Minulla on koulutus Turun Taideakatemiasta ja 11 vuoden työkokemus mainostoimisto Zeelandista, jossa toimin AD:na vastaten mm. Suomen Puolustusvoimien, Turun Kaupungin, Sandvikin, Turvan, Ernst & Youngin, Nopsa-polkupyörien ja monien muiden yritysten ja brändien mainonnasta ja markkinoinnista. Olen parhaimmillani visuaalisessa ja strategisessa suunnittelussa. Koulutan myös oppilaitoksissa, sekä konsultoin yrityksiä sosiaalisessa mediassa, graafisessa suunnittelussa ja kotisivuissa.

Roy Gonzalez

Toimitusjohtaja, AD
kajahdus_oy_kotisivut_yrityksille_sampsa_sipila_2-1024×768

Olen Sampsa Sipilä, Kajahduksen AD ja graafinen suunnittelija. Minulla on koulutus Turun Taideakatemiasta mainonnan suunnittelun linjalta ja toimin freelancerina ennen Kajahdusta. Olen tehnyt töitä mm. Cloetalle, Turun ja Helsingin kaupungille ja TPS:lle. Yhdessä Royn kanssa vastaan yritysilmeiden luomisesta, brändäyksestä ja tuotannosta. Erityisvahvuutenani on kuvitus sekä kaikenlainen visuaalinen suunnittelu ja ideointi. Yrityksen hyvän toiminta-ajatuksen perustana on mielestäni idean lisäksi rehellisyys, läpinäkyvyys ja ammattitaito. Kun tämä brändätään oikein, voi syntyä jotain maagista…

Sampsa Sipilä

AD, Graafinen suunnittelija
aino-suni-rajattu

Olen Aino Suni ja toimin Kajahduksella projektikoordinaattorina ja suunnitelijana. Olen valmistunut Turun Ammattikorkeakoulusta liiketalouden tradenomiksi ja olen työskennelyt opiskeluaikani tiimiyrittäjänä. Kajahduksessa vastaan projektien sujuvuudesta ja aikataulussa pysymisestä. Työ Kajahduksessa on parhaimillaan silloin, kun pystymme tarjoamaan kekseliään ratkaisun asiakkaan tarpeeseen. Mielestäni vastuuntuntoinen mutta avoin suhtautuminen muutoksiin johtaa yleensä parhaaseen lopputulokseen.

Aino Suni

Projektikoordinaattori

Soita
Reitti